Двамата разказват за ролята си в звездния панел на музикалното предаване и за предстоящата премиера на филма „Гунди – Легенда за любовта“

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов са гости в рубриката „Елизабетско“ на „На кафе“, където разказват за участието си в предаването „Пееш или лъжеш“, за предстоящата премиера на филма „Гунди – Легенда за любовта“ и за дългогодишното им партньорство. Двамата са съветници във втори сезон на шоуто „Пееш или лъжеш“ и признават, че се забавляват много в предаването. За тях участието им е като почивка, а не работа.

„Смятаме, че шоуто става наистина смешно, когато попаднем на човек, който наистина не може да пее. Не винаги успяваме да излъжем участника, защото и самите ние не винаги знаем кой може и кой не може да пее. Всичко се базира на усета ни и ако повярваме, че някой не може да пее, то съветваме така че да бъде избран той. Успеваемостта ни да познаем кой може и кой не може да пее е 70%“, коментират ролята си на съветници.

Андрей разказва, че е можел да пее до 18-годишната си възраст, но след това е загубил гласа си, докато според Иван всеки може да пее под душа.

Музикалната фурия Галена влиза в “Пееш или лъжеш” тази неделя

Във филма „Гунди – Легенда за любовта“ двамата влизат в ролята на продуценти, но проекта за тях е много личен. Процесът за създаването на творбата е над 8 години, като започва от написването на сценария, до реализирането на лентата.

„Смятаме, че филмът е нещо, с което цяла България може да се гордее. Предстоят ни много важни дати. На 9 октомври в „Арена София“ ще се състои премиерата в София. На 11 октомври е премиерата в Пловдив, а филмът тръгва по всички кина в страната от 18 октомври. Не се е случвало да можеш да си закупиш билети за български филм и то месец по-рано, но феновете могат да си осигурят билети и да са сред първите гледали филма. На 19 и 20 октомври ще е първата голяма премиера извън България и тя ще е в Лондон“, разказва Иван.

„Следващите два месеца – октомври и ноември ни предстоят срещи с публиката в България и цяла Европа и те са много важни за нас. Филмът за Георги Аспарухов – Гунди е най-мащабния проект сниман след края на комунистическия период в България“, допълва Андрей.

„Една от огромните задачи на този филм е да накара всеки българин, който го изгледа да се почувства горд. Трябва да знае, че носи едно и също ДНК с главния герой на нашия филм“, категорични са продуцентите.

Допълнителна информация за „Пееш или лъжеш“ можете да намерите във Facebook страницата на предаването, официалния Instagram профил и сайта на NOVA.

Редактор: Райна Аврамова