Гледайте романтичните комедии „Дърти хлапета 2“ от 12.30 ч. и „Въпрос на време“ от 14.30 ч. в събота по NOVA

Съботният киноследобед по NOVA ще стартира с комедийната лента „Дърти хлапета 2“, която разказва история, изпълнена със забавни недоразумения, неочаквани сблъсъци и изненадващи разкрития. С надеждата за по-спокоен живот Лени Фейдър се премества със семейството си в малкото градче, където е израснал заедно с най-добрите си приятели Ерик, Маркъс и Кърт. Ежедневието в провинцията е далеч по-спокойно от това в Лос Анджелес и Лени е уверен, че това ще окаже позитивно влияние върху децата му. Но броени дни след настаняването в новия им дом той и тримата му наскоро пристигнали приятели откриват, че нещата коренно са се променили. Освен че се сблъскват с местни полицаи, диви животни и неуравновесени жители - Лени, Ерик, Кърт и Маркъс са принудени да докажат, че младежкият им дух все още не ги е напуснал. 

По-късно от 14.30 ч. режисьорът Ричард Къртис ще ни разкаже историята на мъж, пред когото се отварят невероятни възможности чрез пътуване във времето. В лентата "Въпрос на време" мъжете в едно семейство се оказва, че могат да пътуват във времето. След поредния ужасен новогодишен купон, бащата на Тим (Бил Най) споделя със сина си, че членовете на тяхното семейство имат тази невероятна дарба. Те не могат да променят историята, а само  събитията в собствения си живот. И така, Тим (Домнал Глийсън) решава да направи своя свят по-хубав ... като си намери гадже. След като открива момичето на мечтите си в лицето на красивата Мери (Рейчъл Макадамс), Тим се впуска в преследване на идеални моменти, които да направят срещите на двамата незабравими. Той използва своите способности, за да организира идеалната първа вечеря, да предотврати неловките моменти при запознанството с родителите й и да направи най-романтичното предложение за брак на света. Оказва се, че пътуването във времето крие много опасности, които могат да направят живота му не по-малко сложен от този на останалите хора.

Ще успее ли героят да се предпази от разочарованията и тревогите на ежедневието?

Не пропускайте развръзката в романтичните комедии „Дърти хлапета 2“ от 12.30 ч. и „Въпрос на време“ от 14.30 ч. в събота по NOVA

 

Редактор: Райна Аврамова