„Не мисля, че бих си позволила отново да бъда затворена някъде“, категорична е ексцентричната актриса

Кристи признава, че още се приспособява към света извън Къщата на Big Brother. Семейството й я е подкрепило. „Въпреки целият този цирк, който спретнах в предаването, ми се радват. Различно е, когато хората знаят кой си, какво си, къде си. Най-трудно в Къщата за мен беше изолацията с външния свят. Нито един от двата скандала, реално не беше заради цигарите. Просто, когато изпаднах в истерия, започнах да говоря само за тях. Исках да изляза от Къщата. Когато влезеш в нея, сякаш попадаш в бутилка с въздух под налягане. Не мисля, че бих си позволила отново да бъда затворена някъде и да бъда лишена от свободата си“, споделя провокативната участничка. И признава, че по време на кастингите на предаването е излъгала, уверявайки продукцията, че може да издържи дълго време в изолация от света. „Не очаквах да е толкова екстремно. Знаех, че това ще бъде проблем, но не знаех точно колко голям ще бъде той!“

Кристи е категорична, че поведение като нейното в Къщата, не бива да се показва в национален ефир. Не трябва да се взима пример от него. Предстоят й снимки в няколко филма, а след това ще се прибере в САЩ.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Гледайте подкаста “Голямата сестра” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube

Редактор: Боряна Димитрова