Според коментиращите храната трябва да е заредена с положителна енергия, а за готвачите е важно да могат да се справят под стрес

Една от най-колоритните звезди и един от най-колоритните участници в Hell’s Kitchen днес са гости в студиото на „На кафе“, където коментират последните събития и някои любопитни моменти от сезон 7 на кулинарното риалити. Филип е този, който каза крилатата фраза, че няма разлика между точилка и права баница. Автомобилният състезател споделя, че се чувства добре в Кухнята на Ада, въпреки че е влязъл в риалитито само заради предизвикателството.

„Няколко са причините да съм в предаването: първо шеф Ангелов е фен на автомобилите и това му е хоби. Исках да разбера каква е връзката между автомобилите и готвенето. Една щипка сол в салатата се оказва, че може да промени цялата вечер. Осъзнах, колко е важна тази една милисекунда да не бъркаш в кухнята“, разкрива мотивите си да се включи в кулинарното предаване автомобилният експерт. Той разказва, че в последния епизод се е раздал на 101% и е получавал задачи от всички дами в кухнята. Филип е категоричен, че не се приема на сериозно и знае добре къде му е мястото. Според него може да си вършим работата добре, но и едновременно с това да се забавляваме.

„Вече съм цар на палачинките и мога да правя гюведже“, признава той.

Златните претърпяха първи провал в Кухнята на Ада

Една от любимките на шеф Ангелов от предишните сезони - Цвети от Враца, днес работи с Патрицио, който в момента и е шеф и участник в сезон 7 на Hell’s Kitchen. Любовта между двамата се развива чрез готвенето. Връзката им започва чрез ризото, което кулинарката научава от мастър клас в Hell’s Kitchen и приготвя за семейството си и за него.

„Патрицио е много възпитан и добър. Лоша шега му изиграва добротата и спокойствието. Трябва да е по-твърд и да дава нареждания. Казах му, че трябва да е лидер в Кухнята на Ада и да командва“, признава Цвети.

„Шегуваме се постоянно в отбора ни, но ако в началото Бачорски не знаеше къде се намира, вече знае добре. Той попадна под Стокхолмския синдром – отвлечен е и там ще е до края. Той успява да завладее вниманието на Петя Буюклиева, като прилага правилото за един добър брак. Един мъж е или прав, или щастлив в брака. Жените според мен и Бачорски, не са за разбиране, а за обичане. Затова той общува с такава лекота с дамите“, коментира неочаквано добрата комбинация Петя Буюклиева – Бачорски участникът. Той разкрива информация зад кулисите, според която Бачорски всяка сутрин носи по една роза за дамите, но Петя получава винаги три.

Железчев: Нивото на готвене в Hell’s Kitchen е много професионално. Аз мислех, че е повече шоу!

„В Кухнята на Ада е важно да можеш да готвиш под стрес“, категоричен е Филип.

„Едуард е добър готвач, но няма добър характер, държи се грубо с останалите и не е нормално да крещи нон стоп. Тоби е добра готвачка и го показва, докато Едуард вече три пъти е с оранжева престилка“, коментира Цвети. „Не можеш да си победител в такова предаване и да не можеш да работиш в екип. Екипът те изхвърля в един момент. Всяко нещо започва от молекулата. Когато някой готви за нас, трябва да е положително зареден. Когато липсва сол или нещо друго, можеш да си я подправиш храната, но не трябва да е заредена с цялата отрицателна енергия на света“, допълва Филип.

Според Цвети сините не играят в екип и заради това са побеждавани и от червени, и от златни. Според младата жена от Враца в предаването ще се случи любов между Марина и Мартин Шкодров, но не е сигурна дали след предаването ще продължат да са заедно. В момента на изолация, те са много сплотени, но не се знае как ще се развият взаимоотношенията им навън сред фенове и фенки.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Редактор: Райна Аврамова