Софи Маринова върти любов с доведения си син...

Редовната си рубрика в "На кафе" Криси Патрашкова днес посвети на любопитните подробности около най-популярните мащехи в България.

Тя не успя да представи всички, но ето някои от най-интересните:

Емилия:
Тя е мащеха на детето на Анелия. Мъжът, който ги свързва, както всички знаят, е Коко Динев.

Според една от информациите Емилия се държи много мило с детето на колежката си и дори го гледа, когато Анелия е на турне.

Според друга обаче Анелия не дава на детето си да вижда баща си, докато е заедно с Емилия. Какви обаче точно са отношенията им, не става ясно.

Софи Маринова:
Интересното около нея е, че заформя бурна любов с доведения си син Дачо. Те ту се събират, ту се разделят, което е типично за ромската любов. Впоследствие обаче Дачо се оказва с друга партньорка, а Софи Маринова търси новата си половинка. Ромската перла обаче успява да запази нормални отношения както с бившия си мъж Петър, така и със сина му Дачо.

Радина Червенова:
Журналистката е пример за добра мащеха. Тя е съпруга на бизнесмена Коко Каменаров. Има две деца от предишен брак, а той - едно. Ражда им се общо дете. Всички живеят заедно като едно голямо семейство и са сред хората, които не прикриват истинските си мисли и чувства.