Аксиния и Диана - две щастливо влючени жени...

Едно неочаквано приятелство между поп певица и модел изненада \"Отчаяните съпруги\" и затова те поканиха Аксиния и Диана, за да разкажат повече за отношенията им.


\"Познаваме се от четири години и тя е един от хората, които ме познава най-добре. Покрай работата станахме много добри приятелки\", разказа Аксиния.


\"Аз направих първата крачка и й се обадих да работим заедно. С течение на времето видяхме, че мислим по един и същи начин и вървим в една посока. Хората не знаят, че Аксиния е изключително притеснителен човек\", сподели от своя страна Диана.


Певицата върна комплиментите с думите, че приятелката й е един от моделите й за подражание.

\"Тя е една от най-силните жени, които познавам. Никога не мълчим, когато сме заедно и винаги имаме какво да си кажем\", продължи Аксиния.


Двете красавици се разплакаха в студиото, когато заговориха за любовта и половинките в живота им.


Поп певицата призна, че в момента е много влюбена. От две години тя има сериозен приятел и сподели, че става все по-хубаво. Диана пък има 10-годишна връзка.


\"Човек трябва да намери половинката си, която му пасва. Тази, заради която не му се налага да се променя, а и няма нужда да го прави. Само тогава, когато имаш до себе си прекрасен човек и истински приятел.... Много го обичам\", разплака се Диана.


\"Тяхната връзка е пример и за младите, а и за по-опитните. Това са хора, които нямат нужда да си кажат нещо, за да разбере как се чувства другия в даден момент. Страхотни партньори и приятели са. Дори след 10 години те са все още влюбени един в друг. Пожелавам си го на мен и на всички зрители, защото вярвам, че това е възможно – че половинката те чака някъде\", сподели Аксиния.