Какво промени Райна в себе си, лъжа ли са клюките за скандали с Андреа, преживява ли още Коцето и с кой танцьор ходи сега?

\"Не съм обвързана, свободна съм. Всичко, което в момента излиза за мен в жълтата преса, са поредната небивалица\". Това заяви чаровната певица Райна в \"Шоуто на Иван и Андрей\".

Певицата отказа да коментира темата с Коцето, тъй като според нея тя е изчерпана и няма какво повече да се говори, при положение че са минали 3 години от раздялата им.

 

Относно слуховете, че е имало известен спор между нея и Андреа, Райна коментира, че е имало такъв, проведен непряко чрез интернет. Причината за конфликта между двете певици не е мъж, а песен, която Райна подготвяла и възнамерявала да реализира, но впоследствие се оказало, че подготвеният текст вече е изпят от Андреа.

 

\"Смятам, че е нередно, когато вземеш нещо, не го платиш, кажеш, че си автор на това нещо, а някой друг си е губил времето да записва и смесва песни. Бях тотално фрустрирана, защото тази песен трябваше да бъде снимана на клип след няколко дни\", допълни още Райна.

 

Относно екскурзията до Бали, Райна каза, че е била с 8 човека – изцяло женска компания.
\"Изкарах прекрасно и никой не ме натоварваше с глупости\", заяви с усмивка на лице певицата.

 

Във връзка със заглавието на новата песен на Райна, певицата заяви - \"без промяна няма напредък\". Тя не скри, че иска да промени много неща в себе си.

 

Не пропускайте да видите видеото, за да чуете изпълнението на новия хит на Райна \"Пълна промяна\"!