По отношение на външния вид жените търсят мъж, който да е изгладен, чист, спретнат, с измити зъби и с хубав стил, а по отношение на поведение – да бъде джентълмен. Така ли е наистина?

В Световния ден за борба с тютюнопушенето Милен Цветков се опитва да открие отговора на въпроса - \"Какъв мъж си търсят жените?\"

 

Повечето от хората, които са потърсили услугите на агенцията за запознанства на психолога Марина Стойчовска-Колева \"Гара за двама\" копират модела, който се видели при родителите си. Тя допълни, че по отношение на външния вид жените търсят мъж, който да е изгладен, чист, спретнат, с измити зъби и с хубав стил, а по отношение на поведение – да бъде джентълмен. Марина Стойчовска-Колевска заяви още, че се търсят мъже, които са борбени, със силен характер и които знаят какво търсят в живота.

Моделът, който ни е заложен от семейството е този, който ни е следваме, защото това е първият модел, който сме срещнали и именно по тази причина ни е трудно да избягаме от него. Това допълни още Марина Стойчовска-Колевска.

 

Диди Дрингова потвърди до някъде това твърдение, като заяви, че харесва мъже, които слушат повече, от колкото говорят и потвърди, че при нейните родители е било така. Въпреки това, тя защити позицията, че в зависимост от възрастта си, жената иска различни неща от мъжа до нея, като в същото време колкото по-зряла е една жена, толкова по-големи са изискванията, които има към един мъж.

 

Росица Шишкова – интернет редактор в сп. Космополитън, изрази позицията, че жените търсят идеалния  мъж, като поясни, че всяка жена има различен идеал. Според нея, проблемът в повечето връзки се дължи на това, че единият говори повече, от колкото трябва.

Юристът и фотомодел Кристина Диманова, от своя страна, заяви, че жените търсят мъже, които могат да им импонират.


Има ли начин жената да не бъде меркантилна според гостите в студиото, разберете от видеото.