В програмата на звездата са предвидени пет концерта – два в София и по един във Варна, Бургас и Пловдив. Наш екип посрещна Ищар тази вечер на летище София...

Израелската поп дива Ищар идва за втори път у нас. В програмата на звездата са предвидени пет концерта – два в София и по един във Варна, Бургас и Пловдив. Наш екип посрещна Ищар тази вечер на летище София.


Дали заради името си, което идва от древна богиня, или просто заради своя непринуден чар, израелската звезда оставя незаличими следи навсякъде по света, където пее.


Феновете на Ищар у нас доказаха, че са много. Предварително обявеният концерт в София на 5 юни се оказа недостатъчен за родната публика и израелската етно дива обяви втори по-рано същия ден.


42-годишната израелка е един от безспорните мулти таланти на нашето време. Нейната завладяваща музика се простира от пищното фламенко през ориенталската екзотика, чак до модерния клубен денс. И всичко това – на няколко езика.


И ако вече сте настроени за магията на етно музиката, Ищар ви очаква във Варна на 3 юни, в Бургас на 4-ти, в София на 5-ти и в Пловдив на 6 юни.