На предишното заседание беше показан скандален видеозапис от охранителна камера в офиса, където е арестуван Тенчо Попов. От кадрите се вижда как спецполицаи с маски на главите карат оператор на МВР да ги снима за спомен в кантората на обвиняемия, а преди това те го събарят на земята и го настъпват по ръцете.

Софийския градски съд ще заседава по делото  за подкуп срещу бившия министър на отбраната Николай Цонев, съдията  Петър Сантиров и бившият главен секретар на финансовото министерство Тенчо Попов. Те са обвинени, че са дали 20 000 евро на следователя Петьо Петров, за да прекрати дело срещу Цонев.

На предишното заседание беше показан скандален видеозапис от охранителна камера в офиса, където е арестуван Тенчо Попов. От кадрите се вижда как спецполицаи с маски на главите карат оператор на МВР да ги снима за спомен в кантората на обвиняемия, а преди това те го събарят на земята и го настъпват по ръцете. Проверката на МВР след излъчения видеозапис приключи с мнението, че срещу арестанта не е упражнено полицейско насилие.