Според него, снукърът в България се развива изключително добре.

Световният шампион по снукър Джон Хигинс заяви, че за първи път е в България и макар все още да не е видял много от София, градът и държавата много са му харесали.

Стана ясно, че багажът на госта е бил загубен, но в последствие му е бил доставен. Все още не знае дали нещо липсва, тъй като не е имал възможност да провери. Джон Хигинс потвърди, че в багажът му е бил и единствената му щека за снукър и че междувременно му се е наложило да му заемат с щека.

Джон Хигинс заяви, че вече се е срещнал с няколко от българските снукър игрчи. По негово мнение, въпреки че това е нов спорт за България, той се развива изключително добре. Задачата на шампиона е да дава напътствия и съвети на новите играчи, за да се развиват.

Според световния шампион, снукърът е много по-интересен от билярда за младите хора, защото се използват повече мислене и стратегии.

Какви качества трябва да имат снукър играчите, лесно ли е да бъдеш концентриран и каква е личната история на Джон Хигинс като играч на снукър, раз берете от видеото.