\"Надяваме се да не сме изпели последната си песен\"...

\"Надяваме се да не сме изпели последната си песен\", казаха музикантите от група \"Сигнал\", стъпили на собствената си звезда на Алеята на славата.

 

22-рата звезда на алеята може да се нарече не просто звезда, а съзвездие от четирима легендарни музиканти от група \"Сигнал\".

 

Йордан Караджов, Александър Мариновски, Владимир Захариев и Георги Янакиев минаха по червения килим пред кино \"Арена Младост\" под звуците ма емблематичните песни \"Да те жадувам\" и \"Може би\".

 

\"Звездата е една голяма награда за това, което сме оставили за тези 33 години на сцена. Тя показва безкрайното уважение на хората, които казаха \"да\" за група \"Сигнал\" и гласуваха за наша звезда на алеята\", сподели фронтменът на групата Данчо Караджов.

 

Най-важно за музикантите е, че звездата блести благодарение на публично гласуване, което потвърждава доказаната през годините любов към музиката на групата.

 

\"Цената за това признание не е малка. С години не сме били със семействата си, децата ни на моменти са раснали без своите бащи, защото ние сме били на турнета. 16-те албума, които сме записали са огромен физически и психически труд. Не бих казал тормоз, защото ние изпитваме удоволствие от това, което правим, но по-скоро недоимък на физика и психика\", разказаха звездите.

 

През всичките години музикантите споделиха, че ги е стимулирало коректното отношение на публиката. /БГНЕС