\"Да живееш със семейство Краус е нещо много хубаво. Единствено те успяха да ме култивират\"...

\"В началото на 90-те години имаше глад за певици и първата ми публична изява бе на сватбата на брат ми. Тогава търсихме места за робата извън София, защото столицата бе окупирана от големите музиканти. Петима роми бяха моят оркестър – изключителни хора, които помня и до ден днешен\".

 

Това разказа поп-фолк певицата Кали в \"Карбовски: Директно\". Тогава дори е пяла зад решетки като предпазна мярка от инциденти с разгорещената публика.

 

\"Излизахме от заведенията с торби от бакшиши. Нямаше акцизи, нямаше нищо\", разказа още Кали.

 

\"Георги и Васил Илиеви са двама мои много добри приятели. Често се замислям за тях, кой знае колко майки са разплакали, на колко хора са причинили лошо, но онова, което си спомням от връзката си с тях, е нещо много положително. Бих казала, че те са едни от малкото истински мъже, които съм познавала\", каза певицата за покойните братя.

 

\"Хората си мислят, че Георги Илиев е баща на големия ми син. Единственото, което ще кажа, е, че Жорко е кръстен на Георги Илиев\", сподели Кали. Тя допълни, че по този начин му се е отблагодарила за услугата да помогне на истинския баща на сина й.

 

\"За мен сексът е в главата. Един мъж трябва да има още много други качества, освен визия, за да ме привлече\", така Калаи отговори на слуховете, че е имала интимни отношения с някои от братята.

 

\"Да живееш със семейство Краус е нещо много хубаво. Единствено те успяха да ме култивират, защото аз все още продължавам да съм много щура\", каза Кали относно новата си половинка Антон Краус, от който има дете.

 

\"Фамилия Краус са хора, които ценят всяко човешко усилие, добре направено, във всяка една област, ако ще да продавам тоалетна хартия\", допълни поп-фолк певицата.

 

\"Искам още деца от Антон\", завърши Кали.


Цялото интервю с певицата гледайте на Nova Play!