6 съвета за това как да превърнете пареото в атрактивен и модерен плажен аксесоар...

Парасейлинг, джип-сафари и пиратски кораб – това са само част от най-любопитните морски атракции тази година по родното Черноморие. В \"На кафе\" Зейнеб и Пейо разказаха още за морските атракции.

 

В края на юни те бяха командировани на морето и изпитаха на свой гръб някои от тях.

 

Зейнеб влезе в надуваемата топка и се оказа първата, която бе пусната в морето, тъй като досега това се е правело само в басейн. Пейо пък опита парасейлинг.

 

Джип-сафарито те определиха като наистина екстремно преживяване. То е особено популярно сред чуждестранните туристи.

 

Пиратският кораб е друга интересна атракция тази година. На него всеки може да се почувства като истински пират и да плава в открити води.

 

По желание на туристите дори могат да се организират пиратски боеве между два кораба, търсене на съкровище, надпиване с ром и други. Раздават всякакви аксесоари – шапка, превръзка за око, пистолети. Туристите могат да си закачат и препариран папагал на рамото.

 

Боят с балони, пълни с вода е сред атракциите, които са по-скоро за децата, но и възрастните могат да се забавляват по този начин.

 

Разберете как да изберете подходящите плажни аксесоари и по какъв начин трябва да са съчетани с банския ни – във видеото.