Преди броени дни поп-фолк певицата Мария се завърна от едноседмичен престой в Сен Тропе...

Преди броени дни поп-фолк певицата Мария се завърна от едноседмичен престой в Сен Тропе. Там тя успя не само да заснеме най-новия си клип, но и да се порадва на най-романтичното и красиво място на света по нейни собствени думи.

 

Според певицата Сен Тропе е място, на което можеш да срещнеш едни от най-богатите хора в света. За разлика от българските богаташи обаче те не демонстрират положението си, а просто си почиват.

 

За Мария Сен Тропе е курорт, който съчетава спокойствие и лукс. Там са едни от най-изисканите магазини клубове и ресторанти, но нейната страст е нещо много простичко – домашно направения сладолед във фуния.

 

Мария много обича екзотичния Тайланд. Там тя винаги се подлага на традиционния тайландки масаж и никога не пропуска типичната рибена чорба \"Тай\".

 

Най-романтични спомени обаче певицата и съпругът й Димитър пазят от Малдивите. Там двамата се наслаждават на къщичка, построена директно в морето, стъклен под, под който се вижда морското дъно и най-ясното нощно небе на света.

 

В Дубай пък Мария е била много пъти. Именно там е най-екстремното й преживяване – сафари в пустинята, докато е бременна в седмия месец.

 

Попътувайте още с Мария във видеото.