Според Миков, правитрелството се е провалило в най-силния си обещаван приоритет...

Не може полицейската работа да се използва за политически ПР и в същото време да има тържество на закона. Това каза депутатът от Коалиция за България Михаил Миков.

Миков изтъкна, че последните две години са били пропиляни за война с миналото, \"за самовлюбения ПР на премиера\". Така, според Миков днес ГЕРБ е стигнала до тук да разчитан на подкрепата на група независими депутати и на \"Атака\". Михаил Миков посочи, че доверието към ГЕРБ е оттеглено и от българските граждани, защото\" през юли 2009 г. те искаха справедливост, а получиха контрабанда, получиха нарушаване на правата без ефикасност и години доказателства, получиха забавено членство в Шенген\".


Михаил Миков изтъкна, че това е така, защото дестабилизацията на институциите, неуважението към Конституцията войната с независимата съдебна власт не може да доведе до доверие нито вътре в парламента, нито НС от българските граждани. Основанията на този вот са във всичко, което беше сторено в сектора вътрешна сигурност и правосъдие в последните две години.


\"Това правителството се провали в най-силния си обещаван приоритет – правосъдие и вътрешни работи\", категоричен е червеният депутат. /БГНЕС