Точките не спират да бъдат актуални и тази есен, но с тях трябва да се внимава...

Ваканцията е към края си и вече всички дружно се стягаме за новата работна година. Ето и какво вещаят тенденциите за есенния сезон...

 

Бизнес костюмите по традиция са с поли до коляното. Не се колебайте да се доверите на актуалния цвят \"сьомга\". Саката са с удобни къси ръкави. Точките също не спират да бъдат актуални, но с тях трябва да се внимава. Ако полата е в точков десен, нека горната част да бъде в един цвят или обратното.

 

Хубавото е, че моделите са създадени с идеята да бъдат удобни за деловата жена. С подобен тоалет ще ви бъде еднакво комфортно както в офиса, така и на вечерен коктейл.

 

Ще ви издадем и една модна тайна – мъжете възприемат по-добре жени, облечени в поли. По-светлите дами не бива да носят бледи тонове, тъй като се сливат с тена на кожата.

 

Ако не си падате по шаренията, спокойно заложете на изпитаната комбинация от черно и бяло, която никога не излиза от мода.

 

По-широкият ханш може да бъде успешно прикрит с разкроен модел. Феерията от женственост се допълва от дълга бяла рокля. Не се отказвайте от нея, дори в градска среда – особено ако професията ви е по-творческа.

 

Изразете вашата индивидуалност чрез дрехите, които носите и бъдете себе си!