\"Има опасност от фалшификати\", на мнение е Мартин Димитров...

\"Ако кандидат за президент е Росен Плевнелиев, той е използвал функцията на министър досега и всички права за пиар като министър, и ще се включи в битката в последния момент, това се прави, за да няма сериозен дебат\".

 

Това каза пред БНР Мартин Димитров, лидер на СДС и съпредседател на \"Синята коалиция\".

 

\"Безобразно скандално е решението на ЦИК от снощи, с което много силната дясна коалиция на СДС в Монтана на практика не получава регистрация. Това решение е репресивно и сталинистко. Ако това решение можеше да бъде обжалвано в съда, щеше да падне веднага. Ние ще намерим начин в Монтана да се издигнем по друг начин", подчерта Димитров.

 

\"Ако Плевнелиев е кандидат за президент на ГЕРБ, значи харесва техния начин на работа. Той харесва ли тези методи на работа\", попита Димитров.

 

\"Разбирам ГЕРБ какво харесват и това е периода преди 1989 година. Питам обществото ще мълчи ли за това, че се пречи на партии да се регистрират за избори. Подготвя се нов опит и то за нашата коалиция в Плевен и тя да не се яви на изборите\", каза още Димитров.

 

\"Има опасност от фалшификати. Някой, който не пуска на изборите коалиция от 12 партии, значи всичко е възможно, аз очаквам най-големите фалшификации в новата българска история да се случат сега. В момента се подменя демокрацията в България. Плевнелиев приема ли тези сталинистки методи на работа\", попита отново Димитров. /БГНЕС