Той е осемкратен шампион на България и 11-кратен шампион на Балканите по мотоциклетизъм...

Осемкратният шампион на България и 11-кратен шампион на Балканите по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой е новият звезден репортер на \"Календар\". Сравняват го с недосегаемия и в момента Валентино Роси, с когото си приличат по хъса, желанието за победа преди всеки старт и абсолютното неудовлетворение от второто място. Репортажите му за централната емисия \"Календар\" можете да гледате тази седмица.

 

Понеделник, 5 септември: Екипировката на моториста

Според проучвания в повечето случаи добрата екипировка е единственото, което спасява живота на моториста. Каква трябва да бъде тя? Какво задължително трябва да имаме върху себе си, когато управляваме мотор? Коя е най-голямата грешка, която правят начинаещите мотористи по отношение на екипировката? Колко струва тя? Как трябва да си облечен, за да караш мотор?

 

Вторник, 6 септември: Съжителство на пътя

Пазят ли шофьорите мотористите и обратното? Често шофьорите на автомобили не знаят как да пазят на пътя мотористите. Какво е мнението на експерти в областта?

 

Сряда, 7 септември: Жените по-склонни към изневяра?

В средата на седмицата симпатичният ни звезден репортер ще се пробва и по тема, свързана с по-нежната част от човечеството. Поводът - наскоро британски сайт за запознанства развенча още един мит. Оказало се, че жените са значително по-склони да изневеряват, отколкото мъжете. До колко това твърдение може да важи и за българките? Може ли да се каже, че жените изневеряват повече от мъжете и защо?


Четвъртък, 8 септември: Успя ли българинът да отиде на почивка?

Къде предпочетоха да отдъхнат това лято сънародниците ни? Какво и колко им струваше това – една лятна тема в края на лятото.

 

Петък, 9 септември: Може ли женската работа да стане мъжка?

Все повече мъже са склонни да вършат домакинска работа ,когато не практикуват професията си. Това сочи проучване, направено в университета в Канзас. Дали домашните задължения, смятани като женска работа, ще се превърнат в мъжка? Какви са съветите на специалистите?

 

Вижте как се представи той – във видеото.