Актьорът среща Александра Сърчаджиева и по негови думи се променя изцяло...

Иван Ласкин, наричан от мнозина \"лошото момче на българското кино и театър\", бе специален гост в \"На кафе\" днес.

 

Едва ли има някой, който да не свързва името му с Васко да Гама от село Рупча. След успеха на невръстния Иван Ласкин още като дете, надали някой се е усъмнил в таланта му. Той има зад гърба си десетки изиграни роли, които го превръщат в един от най-успелите актьори в българската театрална и кино сцена.

 

За себе си казва, че напоследък е доста смел и силен, защото според него да обичаш дава сила, а да бъдеш обичан дава смелост. Той среща Александра Сърчаджиева и по негови думи се променя изцяло, а щастието му става пълно, когато миналата година на бял свят се появява малката им дъщеричка София.

 

Сега Иван Ласкин играе ролята на живота си – тази на баща. Въпреки че има една дъщеря от предишния си брак, той много искал и второто му дете да е момиче и мечтата му се сбъдна. Малката София е била съвсем планирано бебе, което обаче не се родило съвсем по план.

 

\"Не следвам никакви правила за това как да възпитавам децата си\", разказа Иван Ласкин. Той сподели, че не ограничава в нищо голямата си дъщеря и се гордее много с нея.

 

Вижте какво още разказа актьорът във видеото.