Семейство Агапиу очаква своя син в началото на ноември...

Семейство Агапиу очаква своя син в началото на ноември. Бременността на Мария е спокойна и лека, разказа самата тя в студиото на \"На кафе\". Мария и Памбос разказаха, че отдавна планират появата на второто си дете. По-настоятелен обаче е бил таткото Памбос, който винаги мечтаел за син, а от пет години настоявал пред Мария за второ дете. Самата Мария искала дори да имат три деца, но все й се струвало, че не е подходящ моментът.

Имам късмет да имам една прекрасна дъщеря и сега чакаме и син. Наистина благодаря на Господ всеки ден, заяви Памбос.

Мария споделя, че по време на първата си бременност е била доста по-глезена и взискателна към таткото. Сега тя е по-спокойна и подготвена за това, което я очаква. Мария вярва и че има голяма разлика при бременност с момиче и бременност с момче. Според нея. Дори по трупането на килограмите може да се разбере какъв е полът на бебето.

Повелителите на салсата – Памбос и Мария Агапиу, ще разкрият каква е специалната намеса на екипа на \"На кафе\" при зачеването на сина им, който предстои да се роди съвсем скоро.

 

А как Елия, дъщерята на Памбос и Мария, приема новината за малкото  си братче и готова ли е да помага в грижите за бебето – вижте във видеото.