Най–доброто от funky breaks, hip-hop, ghetto funk, jungle d\'n\'b и dubstep звученето ви очаква първата вечер...

На 11 ноември уикендът в Yalta Club започва със завръщането на парти поредицата Camp Sessions. Гостите на клуба могат да очакват най–доброто от funky breaks, hip-hop, ghetto funk, jungle d\'n\'b и dubstep звученето.  Зад пулта ще се вихрят добре познатите на феновете на поредицата SAVA, Kickon, Emil Prize, Bruhu и Crash! На партито официално ще бъде представен и сайтът http://campsessions.org/.  Всички, които няма да успеят да присъстват на първото за сезона Camp Sessions парти, ще могат да го гледат на живо онлайн именно там.

 

А в събота, 12 ноември,  предстои още едно голямо завръщане. Техно легендата Marco Carola отново идва в Yalta Club.  По-рано през годината италианецът подлуди българската публика с парти по случай представянето на авторския си албум Play It Loud. След събитието той сподели, че чувства Yalta за свой български дом и няма търпение да гостува отново в страната ни. Името му се счита за гарант за истински парти маратон от българските почитатели на електронната музика. Доказателство за това са и последните му две гостувания у нас, при които остана зад пулта по цели 6 часа.

 

Партито с Marco Carola в събота получи вниманието на световната музикална телевизия DanceTrippin, която ще изпрати свой екип, за да заснеме едночасов филм за събитието. В своите досегашни репортажи медията отделя внимание на горещи парти точки от земното кълбо като Амстердам, Маями, Ибиза, Лондон и Берлин. Организаторите от Elevate и Yalta Club са на мнение, че подобен проект би бил крачка напред в развитието на българската клубна сцена и по-доброто ни представяне пред света. Освен Marco Carola, участие в събитието тази събота ще вземе и Liubo Ursiny, който публиката познава добре от изявите му зад пулта преди сетовете на величини в електронната музика като Loco Dice, Adam Beyer, Dubfire, Richie Hawtin и др.