Нора Нова нарече журналистката \"клюкарка\", а тя призова певицата да си плати сметките към \"Топлофикация\"

Ахинора Куманова е истинското име на певицата, стана популярна като Нора Нова. Тя е първата българка, участвала в музикалния конкурс на Евровизия и влязла в западноевропейски класации.

 

Нора Нова напуска България през 1960 година сключва фиктивен брак с германец от ГДР. След като се установява в Западна Германия същата година сключва договор със звукозаписна компания и издава 43 грамофонни плочи. След 10 ноември 1989 година певицата се завръща в България, където се отдава на търговия с модни облекла.

 

Екип на \"На кафе\" посети кооперацията на Нора Нова, която има много други известни съседи, сред които Маргарита Михнева, Вера Кирова и Мария Статулова. Сред съседите обаче съществува конфликт.

 

\"Имаме проблем само с Маргарита Михнева, която е началник на света. Тя командва всичко, определя кой ще паркира в двора и кой не\", оплака се Нора Нова.

 

Журналистката обаче се включи по телефона и поиска право на отговор, като заяви, че певицата подлудявала целия вход. Тя пожела да се включи на живо в \"На кафе\", но Нора Нова отказа да бъде с Михнева в едно предаване.

 

Нора Нова нарече журналистката \"клюкарка\", а тя от своя страна й отвърна \"да си свали златните обувки\" и да си плати сметките за 10 000 лева към \"Топлофикация\". Нора Нова отвърна, че си е купила апартамента в тази кооперация за разлика от Маргарита Михнева, която го била откраднала.

 

Певицата е решила чрез предаването да подари една от колите си на Дом за изоставени бебета и малки деца \"Малката къща\" в \"Княжено\". За това нейно намерение обаче журналистката призова да не се подкрепят подобни \"грешни каузи\", защото колата била за вторични суровини и в неизправност.

 

Вижте какви позиции защитиха двете известни дами и какви реплики си размениха във видеото.