Това били парите за автобуса от Тръстеник до Плевен, където били кастингите на \"Х Factor\"....

\"Целият ми образ е моя идея, която е съгласувана с продуцентите на \"Х Factor\". Рисунките по лицето ми ги правя аз. Jason Brad Lewis се роди, когато Людмил Августинов отпадна от шоуто\".

Това разказа в \"Станция Нова\" Jason Brad Lewis в интервюто си с Нана, като допълни, че името се е родило още преди 11 години, когато е решил за всеки случай да си измисли псевдоним, както правят известните личности.

Той категорично заяви, че не копира никого, въпреки публикациите в медиите, че имитира Лейди Гага, Мерилин Менсън и други известни певци.

\"Целта на Jason Brad Lewis е да влиза в кожата на изпълнителите и да прилича като мимикрия на тях\", сподели той.

Jason Brad Lewis не се е занимавал с музика преди това. Пял е на ниво караоке. Просто решил да опита късмета си в \"Х Factor\", като не е целял популярност.

\"Този успех ми костваше точно 1.50 лева - парите за автобуса от Тръстеник до Плевен, където бяха кастингите. Ето ме един месец по-късно тук\", сподели изпълнителят.

\"Людмил Августинов изглежда и се държи по абсолютно същия начин като Jason Brad Lewis, но Людмил е по-бизнес ориентиран и гледа как да се получат нещата на Jason Brad Lewis. Т.е. аз гледам да менажирам сам успеха си\", разказа още Jason.

\"Важно е да бъдеш себе си, за да не се налага цял живот да играеш някой друг. Аз съм себе си както като Jason Brad Lewis, така и като Людмил Августинов\", на мнение е певецът.

Вижте специалния поздрав на Jason Brad Lewis и Стела за зрителите на \"Станция Нова\" – във видеото.