В \"Рулетка\" – първото телевизионно интервю на бития от Киро Японеца бизнесмен Николай Велков...

Тази неделя в „Рулетка\" – първото телевизионно интервю на бития от Киро Японеца бизнесмен Николай Велков, спряган за „мозъка\" на Октопода.

 

По темата „Води ли държавата война със служителите си\" водещите Калина Стефанова и Иво Христов, ще разговарят с Ангел Джамбазки, Дим Дуков, и политолозите д-р Иво Инджов и Румяна Коларова.

 

В „По пантофи\" Валерия Велева: ще представи  певицата Кичка Бодурова.

 

В „Съдебен спор\" ще видим  жена, която твърди, че системно е пребивана от своята 79-годишна леля. Заради побой от нея, в продължение на 40 дни била в кома, а две години и половина – в инвалидна количка. Сочената за побойница е баба на 15-годишният бияч, който преди дни жестоко преби свой съученик.

 

„Съпругите\" Вихра и Мая ще разговарят с певеца Кристо за настоящите му проекти в музиката и киното, и свободно ли е сърцето му в момента, както и с Ани Хоанг (певица) за нейната дубайската приказка. Гости на предаването са също Емануела, Жоро Петков – коафьор, и Любо Старидолски – футуролог.

 

Катето Евро ще приготви домашна супа топчета и  пържолки в сос от сирена.

 

В „Най-добрата майка\" Ирина Сарачинова разказва историята на гадателката Гюлчен, която, молейки се за живота на детето си, разбира, че има свръхестествена сила и така открива дарбата си.

 

Интервюто на Нана е с Белослава, а от „Последно 10\" ще разберем кои са българските звезди с най-атрактивни татуировки. Коментатори по темата са Дичо – певец (екс Д2), Светлана Терзиева –Сесил, и Антон Андонов – сценарист.