Младежите получили по два акта за хулиганство и липса на лични документи...

Мъж и жена от Шумен успяха да посетят три пъти районното полицейско управление за по-малко от три часа. Двамата хулиганствали и се наложило да им съставят по два акта и по едно предупреждение.

 

21-годишната Ивелина и 24 годишният Мирослав живеят на семейни начала. В средата на миналата седмица двамата си устроили купон в центъра на Шумен. Посред нощ се забавлявали на островчето на кръговото на Руски паметник като се разхлаждали с вода от поливната система, а Миро си пийвал и биричка. 

 

Доведени са в полицейското управление, защото нямали лични документи. За това нарушение служителите на реда им издават по един акт. Момчето получава акт и за пиене на алкохол на обществено място 

 

По-малко от половин час, след като ги освободили, в дежурната на униформените постъпил сигнал за лице, което уринира пред главния вход на кметството. На записа от камерата се виждала и жена, която е клекнала пред изправения срещу нея мъж. Впоследствие се установява, че не той, а тя всъщност уринира. Последвали и други непристойни действия.

 

Така двамата нарушители били върнати в районното управление, където този път момичето получило акт.

 

Срещите на двойката с униформените обаче не приключили за същата тази нощ. Третата по ред станала по повод сигнал за биещи се мъж и жена на Руски паметник. Патрулиращите не се учудили, когато на мястото заварили своите стари познайници. Пак ги прибрали в управлението, но този път само, за да ги съветват.