Гостите бяха посрещнати от Устата

Устата посрещна гости като водещ по време на откриване на обновен нощен клуб.

Акцентът във визията на атрактивния певец Иван Динев бе поставен на сребърни обувки с цикламени връзки.

На сцената той изпадна в сантиментални излияния, споделяйки  студентските си години и бурния живот в 61-ви блок. Устата откровено призна, че идва на дискотека без жена си.

Червеното кожено яке на Камелия прикова вниманието на гостите. За разлика от нея Теодора се сля с тъмната обстановка в клуба. Борис Дали цяла вечер бе в мъжка компания. На "Лейди Свят" Цвети Разложка не й липсваше внимание.

Фолк фуриите Ивена и Джина Стоева демонстративно се целуваха пред камерите. Най-добрите приятелки, както винаги бяха синхронизирали тоалетите.

Сред гостите се отличи и безупречният стил на Таня Боева.

Откриването на заведението бе обогатено от модно-танцова програма. Посетителите се запознаха с актуалните тенденции за сезона в две ревюта. В първо дефиле гостите видяха ежедневни тоалети, а във второто бяха представени по-елегантни коктейлни рокли.

Танците на балета възбудиха въображението на мъжете, карайки дамите да ревнуват. По всичко личи, че вечният танц на робота не излиза от мода. Най-обсъжданата новина от вечерта е новото парче на Устата в дует с екзотичната кубинка Долорес Де ла Каридад.