Оказа се, че родината ни е богата на модни таланти...

 

Оказа се, че родината ни е богата на модни таланти. Убедихме се на сто процента в това твърдение по време на конкурс за модели на нова фешън агенция. 
 
Сред участниците се откроиха разностранно надарени личности. Студенти по право, педагогика  и инструктори по таекуондо. Похвално е, че младите хора отделят време за образование, а не само в грижа за тялото. 
 
Претендентите за титлата „Топ модел” дефилираха в два тура. Специалистите в областта забелязаха, че всички момичетата бяха с естествен бюст. Младите дами демонстрираха изваяни тела, пременени с цветни бански костюми. 
 
Момчетата не им отстъпваха и се отличиха с мускулести тела и множество татуировки. Сред гостите забелязахме скандалния изпълнител Азис. Кралят на поп фолка дойде лично да се информира – как се справят младите дарования и се включи в журито. 
 
На сцената водещата на събитието Цвети Разложка си правеше компания с прохождащ водещ и настоящ модел. 
 
С журирането професионално се заеха Иван Динев -Устата и Гери Дончева. 
 
След раздаването на специалните награди бяха обявени и победителите. Трети при мъжете се класира Ивайло Атанасов. Второ място зае Васил Божков. Победител в конкурса стана Ивайло Илиев. При дамите трета се класира Вероника Ланева. За втора журито избра Екатерина Яковлева. 
 
Титлата „Топ модел” отиде при Аглика Върбанова. Тя бе наградена лично от цветния певец Устата. 
 
Какви са емоциите на новите топ модел непосредствено след коронацията и какво споделиха новите светски герои пред камерата на „Клуб Нюз” – гледайте във видеото.