Х факторите ще гостуват на 20 декември в „Здравей, България”, за да разкажат за „POWE4E”

След запомнящото си участие в „X Factor” и след превръщането на дебютната им песен „Кой Ден Станахме?” в един от големите летни химни, Ангел и Моисей са на път да се настанят отново в клубовете в цялата страна, като ги разклатят здраво с новия си трак. Песента се казва „POWE4E” и със сигурност ще бъде оценена от пристрастените към добрия звук и доброто прекарване.   

„Ние се радваме когато хората оценяват българската музика и си представяме как те стават все повече и повече. Армия от парти хора. Тази година беше много силна за нас. Запознахме се с много свежи лица, красиви и усмихнати. Не просто хора, които умеят да се забавляват, а такива, които гледат на живота по този отворен и ведър начин. Живеещи с музиката хора.  Това парче е за тях”, обяснява Мойсей.  

Песента „POWE4E” е резултат от комбинацията на идеите на един нов екип от свежи музиканти, който Ангел и Моисей формират около себе си.

Композитор на парчето е Борислав Велчев. Освен че изучава специалност саксофон в Музикалната Академия, свири на саксофон, тромпет и пиано, Борислав е и създател е на група Funky Miracles. Двамата с Моисей създават композицията и идейната основа на парчето. Аранжиментът и мощният клубен бийт са дело на Васко Иванов. Той има зад гърба си много завършени проекти и сериозен опит в студийната работа за една от големите световни продуцентски къщи. Текстът е резултат от диалог между Ангел, Моисей, Боби и техният приятел Гопето.

Клипът към песента е истински екшън филм, в който главните герои Ангел, Моисей, Боби и Васко превземат по доста забавен начин едно скучно частно парти, за да го превърнат в най-щурото място за купон. Режисьор и оператор на видеото е Павлин Иванов – Bash Motion.    

Стайлингът на Ангел и Моисей е в основата си техния личен подход към модерната визия, добила завършен вид след ценните напътствия на Недислав от Voice Of Boys. Главните герои в клипа са облечени със сиучери с надпис Keep Calm and listen to Angel & Moisey.

Повече подробности за новото парче „POWE4E” очаквайте от Ангел и Мойсей, които ще гостуват на 20 декември в сутрешния блок на Нова ТВ „Здравей, България”.