Темите в предаването Дикoff днес от 16.00 ч. по Нова ТВ

И тази събота очаквайте три часа вълнуващи разговори, интервюта и емоционални истории с Дикоff от 16.00 до 19.00 ч. в ефира на Нова ТВ. В публицистичното предаване ще видите Мариан Кюрпанов, Борис Дали, Валери Симеонов, Боян Саръев, Христо Стоичков, истории от границата с Турция, разказани от Миролюба Бенатова, Симеоновград две години след тежката катастрофа, отнела живота на шестима младежи.

В студиото на Сашо Диков моделът Мариан Кюрпанов ще разкаже как спи нощем, когато го сънуват толкова много жени.

Ежеседмичната парламентарна разходка е наситена с интересни срещи, неочаквани въпроси и забележителни коментари. Стажанта представя живота на депутатите в Народното събрание като сериал.

И още в предаването - политика и поп-фолк. Сашо Диков гостува на Борис Дали в Бобовдол. Разговор с дидера на НФСБ Валери Симеонов за бежанците, гражданските патрули и новоизлюпените националисти.

Миролюба Бенатова представя: истории от пограничната застава. Накрая на България и в началото на истинските отношения между хората. Държавната граница като метафора на живеенето.

Трагичната катастрофа в Симеоновград, която отне живота на Яница, Мелин, Гошо, Трифон, Красимир и Евгени, вече не е на дневен ред. Но как се преживява фактът, че присъдата за шест отнети живота е 12 години? Близките на загиналите деца в разтърсващо видео в Дикoff.

В предаването очаквайте и ексклузивен разговор с българската футболна легенда Христо Стоичков. Нови скандали със стари имена.

Гледайте Дикоff - от 16.00 до 19.00 ч. в ефира на Нова ТВ.