В сряда, 5 февруари, приключва прослушването за шоуто на Нова в София

Рекордно женско надмощие отбеляза Благоевград по време на провелия се днес кастинг за шоуто „Големите надежди”. Само две момчета се оказаха кандидатите за слава в югозападния град.  Дамският превес се усети както в количествено, така и в качествено отношение. Сред едни от най-ярките таланти бяха четири истински диви от Петрич. Макар всяка една от тях да се яви индивидуално, това, което ги събира, е, че са част от най-големите музикални школи в града. В репертоарите им присъстват песни на имена като Тина Търнър, Селин Дион, Джеси Джей и Деми Ловато. И четирите са се явявали на конкурси в цялата страна и чужбина – Сърбия, Черна Гора, и са завоювали множество първи места. Голямата им мечта е да стъпят на световната музикална сцена, а една от дамите дори сподели, че мечтае да стане и хирург, затова усилено учи биология и химия.

Как са се представили кавалерите от Благоевград и дали са успели да защитят музикалната чест на силния пол в града, ще разберем през пролетта, когато „Големите надежди” ще започне в ефира на Нова.

Паралелно с Благоевград, днес протича вторият ден от кастингите в София. Тридневните прослушвания в столицата приключват в сряда, 5 февруари, когато ще завърши и турнето на „Големите надежди“ из страната в търсене на музикални дарования.