Първенецът в шоуто ще участва и в международния фестивал на изкуствата Orpheus in Italy

Обучение в академията на сър Джеймс Пол Маккартни в Ливърпул и участие на седмия международен фестивал на изкуствата Orpheus in Italy са две от големите награди, които ще получи победителят в „Големите надежди”. Това заяви в „На кафе” продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, който бе гост на Гала заедно с първия член от журито Любо Киров.

„Победителят в шоуто ще получи не малка парична награда, с която неговите родители ще могат да развият таланта му. Решихме обаче, ние също да му дадем такава възможността, като го изпратим на обучение при най-добрите и му позволим на покаже своя талант и на международен конкурс”, заяви Маги Халваджиян.

Освен парична награда, призьорът ще получи уникалната възможност да се учи от най-добрите в световноизвестната академия на Сър Джеймс Пол Маккартни за сценични изкуства - LIPA Summers School, в Ливърпул. В продължение на седмица, в родния град на бийтълсите, победителят в „Големите надежди“ ще черпи опит и знания в едно от най-елитните училища за бъдещи звезди.

И с това вълнуващите награди не спират до тук. Най-голямото дарование в шоуто ще изяви таланта си и по време на седмия международен фестивал на изкуствата Orpheus in Italy, който се провежда всяка година в курорта Лидо ди Йезоло – Венеция, Италия. Участието на победителя в „Големите надежди“ ще се осъществи с помощта на Арт Център Карнолски, организатор на инициативата, под патронажа на вицепрезидента г-жа Маргарита Попова.

Какво още разкриха Маги Халваджиян и Любо Киров от кухнята на шоуто за малки таланти, вижте във видеото. 

Не пропускайте началото на „Големите надежди“ на 12 март от 20.00 ч. по Нова.

А междувременно всички, които обичат да се забавляват и искат да станат част от публиката на „Големите надежди”, могат да заявят своето желание, като се обадят на телефон 0885 613 363.