Новите лога на каналите са специално разработени така, че да изглеждат еднакво добре – на телевизор и мобилно устройство

От тази седмица нов облик изненада зрителите на каналите Viasat Explorer, Viasat History и Viasat Nature, както и филмовият канал TV 1000. Нова идентичност, дизайн и програмно съдържание, по-интересно от всякога. Каналите са част от портофилото на Нова Броудкастинг Груп. 

 

Новите лога на каналите под шапката на Viasat са специално разработени така, че да изглеждат еднакво добре – на телевизор или мобилно устройство.  

 

Viasat Explorer вече се казва Viasat Explore, в унисон с цялото разнообразие от програми, които предлага.  Viasat History ще продължи да прави историята по-близка до зрителите със силни документални продукции, които предлагат модерен поглед върху историята. Като основен фокус на канала занапред ще бъде европейската история, разбулването на тайни от миналото и препратки към настоящата действителност.  

 

Viasat Nature ще позволява природата да разкаже своята собствена вдъхновяваща история.  Филмовият канал TV1000 и занапред ще представя най-доброто от Холивуд и Европа, от най-награждаваните хитове до независимите продукции, от съвременното кино до безспорните класики.