Медии в Сърбия се опитаха да омаловажат успеха на Гришо срещу Анди Мъри

Голямата новина днес е мачът на Григор Димитров и Новак Джокович на полуфинала на "Уимбълдън". Нова телевизия е единствената национална телевизия в България, която ще излъчва мач на живо.

 

Той започва в 15:00 часа българско време. Можете да следите развитието и на живо в NovaNews.bg. Медии в съседна Сърбия се опитаха да омаловажат победата на българина над Анди Мъри преди два дни, като я обясняват с тайнствено събитие, повлияло на британеца непосредствено преди мача.

 

Въпреки 4-цифрените суми за билети, заклетите фенове на Гришо с нетърпение очакват днешния мач пред централния корт на Уимбълдън.

 

Атмосферата преди мачаДвама от заклетите привърженици на Григор Димитров застанаха пред камерата на Нова. Настроението е приповдигнато, надяваме се да се справи. Той показа в последните месеци, че може да победи всеки един от водещите играчи. Смятам, че и днес ще е от тези дни”, сподели Денис, който живее в Лондон и посещава всички мачове от турнира.

 

„Григор може да стане шампионът, който всички ние очакваме да бъде. Той е най-добрият тенисист, който сме имали някога. Искам да видя как Джокович плаче по вестниците и как Гришо ще вдигне купата, допълни неговият съименник и също така заклет привърженик на Димитров. 

 

Репортер: Николай Барулов