Множество скандали и размяна на обидни реплики след провала на мисията "Диктатор"

Играта на диктатура в Къщата на VIP Brother се превърна в битка на живот или смърт. Революциите избухват, когато поданиците усетят пукнатините в управлението. Очевидно в образа си на диктатор Тачо не е достатъчно убедителен за съквартирантите и те започнаха да виждат в него просто Тачо, облечен в костюм.

 

Строгият тон и репресиите успяха за пореден път да вкарат звездите в затвора, но не и да ги задържат за дълго там. Жени и Тачо изпуснаха юздите и всичко излезе извън контрол. В мътните революционни води явно се издигна една нова барикада между съквартирантите - тази между стари и млади.

 

Начело на бунта застанаха Камелия Воче и Кали, решени да свалят диктаторския режим от власт. Изненадващо вечната опозиция Зорница Линдарева този път иска да спазва правилата. Съквартирантите се измъкнаха от затвора и се барикадираха в Къщата като затиснаха всички врати с дивани, маси и столове и спуснаха щорите, за да останат скрити от диктатора.

 

Бунтовниците са упорити в своята барикада. Семейство Манови загубиха позиции като владетели, а поданиците от своя страна загубиха седмичния си бюджет, без да подозират това. Време беше Big Brother да въведе ред в къщата, като обяви край на мисията, която претърпя пълен провал и обрече звездите до края не сезона всяка седмица да разполагат само със 100 лева бюджет.

 

Веднага последваха множество скандали и размяна на обидни реплики – Камелия Воче и Камелия Тодорова избухнаха срещу Зорница Линдарева, Тачо и Жени.

 

В същото време Тачо и Жени получиха шанс да спасят от мизерия останалите, като този път те пак трябва да съберат най-много номинации, но като Тачо и Жени, а не като диктатори. Двамата не загубиха и минута и веднага спретнаха няколко големи скандала, както и няколко подли номера на най-големия авторитет в Къщата - Йорданка.

 

Ще успеят ли двамата да се преборят за масово неодобрение или всички ще бъдат принудени да преминат на свръх икономичен режим, предстои да разберем.