Гостите в „Дикoff” в неделя от 16.00 ч. по Нова

В предаването „Дикoff” тази неделя по Нова журналистът Григор Лилов ще представи една нетипична гледна точка за скандалите у нас в последно време.

И още: в едно от най-откровените си интервюта Ева Найденова ще разкаже за истинската любов, която дава сила да се превъзмогне всичко, за волята, с която се върви напред, за жертвите на голямата сцена и за любимия Гого.

В студиото ще гостува и журналистката Люба Ризова, която ще разкаже как изглежда телевизията отвътре, кои войни си заслужава да бъдат водени и какво коства да си изградиш име.

Миролюба Бенатова представя: Абсолютният отбор. Ансамбълът по художествена гимнастика - от грешките до върха. Златни момичета с лъвски сърца и истински повод за национална гордост.

Стажанта посреща новите министри и изпраща старите, като преди това проследи всички етапи на преговорите. Очаквайте ексклузивни интервюта с главните действащи лица, както и отговор на въпроса как се роди вторият кабинет „Борисов”. Всичко това придружено със специалния коментар на журналистите Люба Ризова и Миролюба Бенатова.

Не пропускайте предаването „Дикoff” в неделя, 9 ноември, от 16.00 ч. по Нова.