Пиех тонове вода, за да изкарам тези вещества от организма си, заявява певицата

Мадона е опитвала всички видове наркотични вещества в даден етап от живота си. Това твърди певицата в интервю за "Интервю магазин", цитирано от БГНЕС. Според нея хората взимат наркотици в опит да се приближат до Бог. 

 

"Става въпрос за това, че хората взимат наркотици, за да се свържат с Господ или да достигнат по-високо ниво на съзнанието си. Ако се надрусаш, "влизаш в матрицата". Ето защо толкова много хора използват дрогата, защото искат да се приближат до Бог", казва 56-годишната певица. "Наркотиците ти създават впечатлението, че се приближаваш до Господ, а в същото време те убиват", добавя тя.

 

Поп-иконата призна, че не се е наслаждавала на ефекта от повечето наркотици и е съжалила, че ги е взела, след като те са влезли в кръвта ѝ.

 

"От всичко съм опитвала. Щом се надрусах обаче, пиех тонове вода, за да изкарам тези вещества от организма си. Исках час по-скоро да ги махна от организма си", казва Мадона.

 

Певицата споделя и мнението си за смъртта и защо се опитва да живее живота си на пълни обороти.

 

"Станах обсебена от смъртта, от идеята, че никога не знаеш кога ще дойде тя. Човек трябва да направи възможно най-много, за да извлече най-много от живота", казва Мадона в интервю за магьосника Дейвид Блейн.