Гадателката беше арестувана

Поредна жертва на мнима гадателка. Студент от Благоевград изгоря с близо 2 хиляди лева за разваляне на черна магия. Младият мъж ги дал на ходжа Гюлшен с надежда тя да му помогне. Жената обаче така и не сторила това, а в крайна сметка беше и арестувана.

 

Колко струва щастието? Според телевизионните реклами на ходжа Гюлшен - само едно телефонно обаждане. След като гледа такава реклама, младият мъж решава да ѝ позвъни. Ще го наречем Георги и ще скрием лицето му, защото не иска да го сочат с пръст. 
 

"На около 26 години съм. Доста от нещата, с които се занимавам, ми се случват много трудно, а полагам доста усилия, за които и си мисля, че има нещо, защото по принцип съм от хората, които са склонни да вярват в мистични сили и че някой може да ти навреди по някакъв начин, затова реших да се обадя", споделя Георги.
 

Ходжата му поисква такса от 200 лева, уверявайки го, че това е всичко. Три дни по-късно обаче мнимата гадателка поисква още 1500 лева. 

  
След като разбира, че е измамен, Георги започва да си търси парите обратно. Но вместо това получава заплахи по телефона.
 

След жалба в полицията ходжата е задържана в момент на сделка с друг клиент. Освободена е срещу гаранция от 2 хиляди лева, но разследването срещу нея продължава. 

 

Репортер: Екатерина Николова