Не пропускайте най-интересните спортни събития по Diema Sport през уикенда

Най-интересните спортни събития за феновете ще предложи програмата на Diema Sport в HD качество и този уикенд. Горещите футболни дербита от родното първенство и Английската висша лига, професионален бокс и баскетбол от НБА включва програмата на спортния канал в събота и неделя. 

Футболните вълнения в ефира на Diema Sport продължават в неделя от 13.00 ч. с мача Лудогорец - Ботев. Като лидер с аванс от три точки Лудогорец ще приеме Ботев в търсене на нов успех по пътя към поредната титла. В 15.15 ч. започва дербито Локомотив София - Литекс, с което двата отбора ще се борят за място в Топ 3. За любителите на английския футбол от 18.00 ч. Хъл Сити ще играе срещу Челси в мач от Висшата лига. Вълнуващата поанта ще е в неделя от 21.30 ч., когато започва мачът от НБА Лос Анджелес Клипърс – Ню Орлийнс Пеликанс. 

Всички спортни събития можете да гледате на живо в ефира на Diema Sport, както и на Gong Play

Ако искате да следите горещите спортни събития по Diema Sport и все още не сте се абонирали за пакет Diema Extra, можете да го направите при доставчиците Близу, Виваком, Нет 1, Булсатком, Мтел и всички други, изброени на сайта diemaextra.novatv.bg