Не пропускайте Гран При на Малайзия в неделя от 10.00 ч., както и квалификациите в събота от 11.00 ч. по Diema Sport

Британският пилот Люис Хамилтън даде най-добро време във втората тренировка на пистата Сепанг в Малайзия преди втория старт от сезона във Формула 1, който Diema Sport ще излъчи на живо в неделя сутринта. Феновете могат да гледат състезанието за Гран При на Малайзия и в платформата Gong Play.

Хамилтън завъртя само 16 обиколки по време на втората тренировка и записа най-бързото време - 1:39.790. На второ място на 0.373s зад него остана пилотът на Ферари Кими Райконен. Съотборникът на Люис Хамилтън в Мерцедес Нико Розберг завърши трети във втората тренировка, след като преди това спечели първата.  

Спортният канал Diema Sport ще бъде домакин и на втория старт от сезона във Формула 1, след като преди две седмици излъчи състезанието за Голямата награда на Австралия. Студиото за Гран При на Малайзия ще започне в неделя в 9.30 ч. сутринта, а надпреварата е от 10.00 ч. българско време. Квалификацията за състезанието от Формула 1 е в събота от 11.00 ч. по Diema Sport. Повече за класирането след втората тренировка четете в Gong.bg

Снимка: БГНЕС