Не пропускайте шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“ по Нова

Нови емоции ще завладеят участниците на „Като две капки вода“ по Нова. Шоуто ще открие малката Крисия, зад чийто образ се крие една от най-усмихнатите актриси на театралната сцена.

След автентичното представяне на парчето Aicha този път Криско ще влезе в образа на българската легенда Емил Димитров. „Това е огромна отговорност. Горд съм, че ще представя един от най-великите български артисти“, споделя рапърът, който признава, че предстоящото изпълнение ще бъде истинска чест за него. Маца ще се върне в златните години на съветското кино с песента на Михаил Боярскии към филма „Д‘Артанян и тримата мускетари“. Част от подготовката на чаровната актриса е дуел с рапира, който да я пренесе в епохата на героични дела, с които е свързано парчето.  „Осъдени души“ на Лили Иванова, която е част и от едноименната лента, ще прозвучи в изпълнение на Жана Бергендорф. Известен с артистичните си изяви, Азис ще влезе в образа на Сабрина и нейния единствен, но вечен хит Boys, Boys, Boys. 

След екзотичните танци Джуджи ще трябва да прескочи нова по-висока летва с образа на Кайли Миноуг. Победителят от миналия концерт Ненчо Балабанов ще премине от еуфоричното представяне в мелодраматичния образ на латино идола Енрике Иглесиас и песента Hero. Фицата ще опита рап амплоато с образа на 100 кила. Актьорът, който печели овациите не само на театралната сцена, но и в „Като две капки вода“, споделя, че познанството му с варненския рапър ще му помогне за хип-хоп ролята за понеделник вечер. От кралица на партито Нона ще се превърне в кралицата на поп музиката Мадона с парчето й La isla bonita.

Как ще се справи Маца с първата си мъжка роля в шоуто? Кой ще грабне първото място в края на вечерта? Не пропускайте шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“ по Нова.