Зрителите ще се забавляват с премиерите „Шаферът”, „Завръщането на Поли”, „Ананас Експрес” и „Старски и Хъч”

Най-шеговитият период в годината - април, ще бъде завладян от комедийни филми в ефира на TV 1000. Премиерите ще се излъчват в нов по-ранен час – 20.30 ч., като за първи път зрителите ще гледат романтичната комедия „Шаферът” на 6 април, а на 13 април - „Завръщането на Поли”. Забавният трилър „Ананас Експрес” ще се излъчи на 20 април, а на 27 април е на екшън-комедията „Старски и Хъч”.

В първия понеделник на месеца TV 1000 ще разкрие пътя от истинското приятелство до любовта във филма „Шаферът”. В центъра на сюжета са най-добрите приятели Том и Хана, които винаги могат да разчитат един на друг. Нещата обаче се променят, когато Хана заминава в командировка и Том осъзнава, че се чувства самотен без нея. Когато приятелката му се завръща, той планира да поиска ръката й. Хана обаче обявява, че вече се е сгодила. Том е съкрушен, но ще направи всичко възможно, за да я убеди да отмени сватбата си. 

Любовните истории продължават и с комедията „Завръщането на Поли”, която разказва за предпазлив младоженец. Той е изоставен от половинката си по време на медения им месец заради мускулест инструктор по гмуркане, което коренно променя плановете му за живота. Случайна среща с приятелка от детинство, обаче, го изстрелва във вихър от екстремни спортове, пикантни храни, нощни барове и салса танци. 

През комедийния месец в „Ананас Експрес” TV 1000 ще срещне зрителите и с мързеливия служител Дейл Дентън. Той има само една причина да посещава своя също толкова мързелив дилър - за да купува от него марихуана, наречена „Ананас Експрес”. Когато Дейл става единственият свидетел на убийството на корумпиран полицай и на най-опасния наркобарон в града, той изпада в паника и изхвърля своята цигара на мястото на престъплението. След като научават, че оставената улика може да бъде проследена и да насочи вниманието към тях, Дейл и неговият дилър решават да бягат. 

Забавните сцени с полицаи следват и в екшъна „Старски и Хъч”, в който детектив Дейвид Старски е отдаден на работата си под прикритие. В същото време колегата му Кен Хътчинсън е добро ченге, но безгрижният му характер не винаги му позволява да си свърши работата. Гневният полицейски капитан Добий е намерил решение за два от най-големите си проблеми - да събере в един екип Старски и Хъч. 

TV 1000 подготвя още изненади за зрителите - от април се увеличава броят на любимите филми. Феновете на смеха могат да се забавляват и във Facebook страницата на канала и да участват в игри с награди.

Още за продукциите на TV 1000 можете да откриете на сайта http://tv1000.bg/, както и на Facebоок страницата на канала