Гледайте Авика Гор в премиерния сериал „Ритъмът на мечтите”от понеделник до петък в 21.30 ч. по Нова

Какви са плановете на индийската кинозвезда Авика Гор и как се вижда след 10 години? Това споделя самата тя в трета част на отговорите ѝ на въпросите от българските ѝ фенове.  А вика все още пази страстта си към актьорската професия и най-голямо удовлетворение, когато радва с изпълненията си зрителите. Признава, че славата ѝ е отнела личния живот, но не съжалява за това. Какви са причините за това, може да прочетете тук.

Твоите героини не се страхуват да се изправят срещу консерватизма и индийските традиции. Би ли описала себе си като бунтар?

По-скоро бих се описала като човек, който е буден и иска да е в крак със съвременния свят. Живеем в 21 век. Моите героини, независимо дали става въпрос за Ананди или Роли, имат една обща черта - те се борят с несправедливостта. Това не е бунт, но да, мога да ги нарека „революционери”, които искат хората да разберат колко е важно да се избавят от тесногръдието си и да живеят в 21 век с отворено съзнание.

Как си представяш живота си след 10 години? 

Представям си, че ще правя същото, което правя и сега - ще дарявам щастие чрез силните си герои и ще забавлявам феновете си.

Би ли участвала в холивудска продукция? 

Всъщност все още не мисля за Холивуд. Имам много предложения от телевизията. Но в телевизията ние сме много заети. Така че е почти невъзможно да участвам в няколко проекта едновременно. Ето защо за момента мисля единствено за нещата, с които се занимавам сега. Ще видим какво ще се случи.

Вземаш частни уроци по китара и солфеж. Освен това в „Ритъма на мечтите” си и автор на част от хореографията - имаш ли желание да работиш в сферата на изкуството, танците и музиката?


Изкуството е много близо до моята душа. Музиката и танците ми носят вътрешна хармония. Те са важна част от нашата култура. Един ден много бих искала да съм част от сериал или филм, свързани с тези аспекти. Защо не!

Какво ти отне славата и съжаляваш ли за нещо?

Честно казано славата ми отне личния живот. Но не съжалявам за нищо. Заех се с тази индустрия и съм готова да понеса всички позитиви и негативи; всъщност, ако погледнем от хубавата страна - не е толкова лошо човек да няма личен живот. Чувствам се като отворена книга. И така няма нужда да се страхувам от обществото, нали? Всички знаят къде съм и какво правя.

Не пропускайте актьорското изпълнение на Авика Гор  в премиерния сериал „Ритъмът на мечтите”от понеделник до петък в 21.30 ч. по Нова.