Не пропускайте битките в родния футболен шампионат - от 17.00 ч. и от 20.00 ч. директно по Diema Sport

След като паузата за националните отбори приключи, отново дойде време да се върнем към битките в родния футболен шампионат. Два мача от 24-ия плейофен кръг, макар във втората шестица, обещават огромен заряд от емоции за българските футболни фенове днес, които можете да гледате на живо по Diema Sport и в платформата Gong Play.

В първия мач от 17.00 ч. Хасково за пореден път ще се вкопчи в отчаяната си борба за оцеляване, като на собствен терен ще се изправи срещу Локомотив Пловдив. Макар че дотук новаците в елита инкасираха цели 53 гола в мрежата, в предния си мач срещу Левски момчетата на новоназначения треньор Стамен Белчев играха изключително силно на „Георги Аспарухов” и само могат да съжаляват, че стигнаха само до равенство 1:1. Това не дава особени поводи за спокойствие на пловдивчани, които бяха разтърсени от сериозни скандали в седмиците преди датата за подаването на документите пред лицензионната комисия. 

Другият сблъсък е от 20.00 ч. тази вечер, когато отборът на Левски излиза срещу Черно море. За фалстарта на домакините във втория етап от шампионата вече стана дума, така че отборът на Стойчо Стоев със сигурност ще иска да се реваншира пред феновете и да повиши нивото си преди важните два мача срещу Лудогорец за Купата. Черно море обаче не е лесен съперник, а това се доказва от двете разменени победи в хода на редовния сезон в А група – през август 2014 Левски се наложи с 1:0 у дома с драматичен гол от дузпа на Валери Божинов в петата минута от добавеното време, докато в началото на декември варненци постигнаха успех със същия резултат. 

Проследете срещите Хасково - Локомотив Пловдив от 17.00 ч. и Левски - Черно море от 20.00 ч. на живо в ефира на Diema Sport и в платформата Gong Play

Снимка: БГНЕС