Има информация, че го чакат за прегледи в "Олимпиакос"

Желанието на българската звезда Димитър Бербатов да има бърза развръзка около бъдещето му изглежда ще се изпълни. Според авторитетното гръцко издание "Етнос", нападателят вече стягал куфарите към южната ни съседка и ще се присъедини към лагера на "Олимпиакос", предаде Gong.bg. 

 

Там той е чакан на медицински прегледи, като според медията, българинът и агентът му ще бъдат там до края на тази седмица. Ако всичко е наред, в началото на следващата би трябвало да има и подписан договор. 

 

Иначе ежедневно "Олимпиакос" е свързван с нови и нови нападатели. Но според медиите в страната, каквито и имена да излизат, Бербатов е първият вариант и другите опции ще се разискват само ако не се стигне до споразумение с него. 

 

Благоевградчанинът е свободен агент, след като от бившия му клуб "Монако" решиха да не му подновяват договора. Така за неговия подпис гръцкият шампион няма да плаща трансферна сума. 

 

Според медиите в Гърция, годишната заплата на Бербатов ще бъде 2 млн. евро, стига да се съгласи да парафира. На стадион "Луи Втори" в Княжеството възнаграждението му беше почти два пъти по-голямо - 3.5 млн. евро.