Каква е истината за отбора на ЦСКА и защо агитките винаги са на мястото на всеки протест?

В „Комбина” тази седмица ще видите приятелите Димитър Ковачев – Фънки и Юлиан Константинов, които се познават от 1990 година. Разбират се прекрасно, и двамата имат огромна колекция китари, забавляват се като тийнейджъри, чревоугодници са и достатъчно цапнати в устата, за да е горещо винаги около тях. Двамата мъже и половина, както се шегуват те, ще разбият клишето, че музикант къща не храни и ще докажат, че един мъж може да бъде щастлив с една жена цял живот.

 

Капка Георгиева – бивша г-жа Сидерова, ще е централният гост на предаването „Комбина”. Дамата, която е щастлива баба, ще говори откровено за равносметката в личния и обществения си живот. Като един от създателите на партия „Атака” и бивша жена на Волен Сидеров, Капка Георгиева ще говори за конфликтите в политиката, за заблудите, копнежите и цената, която плащаш за това.

 

За първи път от две години насам най-бързата бяла жена, за всички времена, Ивет Лалова се състезава тук в България, като би личния си рекорд в Европейски отборни състезания. Сега живее в Италия. Мария Йотова се срещна с нея в Стара Загора, където беше състезанието.

 

В рубриката на Надежда Узунова „Хвани ме, ако можеш”, тази седмица застава Димитър Ангелов – Дучето. Каква е истината за отбора на ЦСКА и защо агитките винаги са на мястото на всеки протест – Орландовци, Гърмен, Катуница.

 

В „Без упойка”, медицинското реалити на „Комбина”, д-р Мирослав Ненков ще се подложи на тест дали има сънна апнея, което означава, че спира дишането по време на сън. Може ли хъркането да бъде симптом за тази изключително опасна и разпространена болест? И защо заспиването зад волана е част от този проблем - на тези въпроси ще отговорят специалистите от ВМА.

 

Каква е връзката между храната и секса, ще научим от сексоложката Наталия Кобилкина. Очарователната рускиня не показва някакви специални кулинарни умения, но за сметка на това ни разкрива тайните на най-достъпните афродизиаци.

 

В рубриката ни „Без комплекси”, ще дискутираме темата „За и против гей парада”. Точно в събота, парадът се провежда в центъра на София и ще имаме жива връзка от там. Защо партия „Атака” поиска лишаване от свобода до 5 години за афиширане на хомосексуална ориентация и как гей обществото откликна на тези хомофобски искания.

 

Гледайте „Комбина” тази събота, 27 юни, от 15 часа.