Гласувайте за предложенията във финалната седмица на „Великият понеделник” на Facebook страницата на KinoNova

Екшънът „Скалата” е сред новите пет предложения във финалната седмица на кампанията „Великият понеделник” по KinoNova. В лентата на режисьора Майкъл Бей носителите на „Оскар” Шон Конъри и Никълъс Кейдж влизат в битка за сърцата на киноманите, решени да предотвратят смъртоносна атака. 

Зрителите могат да изберат да гледат Никълъс Кейдж и в екшъна „Лице назаем”, където актьорът си партнира с Джон Траволта. Сред предложенията тази седмица е също фентъзи филмът „Очи от рая”, създаден по бестселъра на Алис Сиболд и режисиран от носителя на „Оскар” Питър Джаксън. Сред заглавията в кампанията „Великият понеделник” са екшънът „Идалго” с Виго Мортинсен и Омар Шариф, както и комедията „Карате Кид”, в която Джеки Чан посвещава Джейдън Смит в тайните на кунг-фу. 

Феновете могат да гласуват за своя фаворит на Facebook страницата на канала, а  филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 7 септември, в 21.00 ч. по KinoNova. Гласувайте за победител във финалната седмица на „Великият понеделник” тук. Седмичната награда за най-запалените киномани е тениска с уникален дизайн, а голямата награда в края на кампанията е два двупосочни билета до Париж.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KinoNova