Имате шанс да запишете името си в списъкa с късметлии на Национална лотария

Водещият на Национална лотария Захари Бахаров посети Ирена Тодорова от Силистра, която на 20 декември 2014 г. спечели 51 000 лева и нов телевизор от телевизионната игра „Сейфове”. Още тогава в студиото тя заяви, че част от спечелените пари ще дари на клиника за лечение на онкоболни, като в момента се уточняват всички детайли около дарението. Самата тя е преживяла две операции и иска да помогне и на други, които се изправят срещу коварната болест.

Екскурзия в Турция е единственото, което си е позволила с част от печалбата. Останалите пари е депозирала в банковата си сметка. Нова кола е следващата покупка със спечелените пари.  

„Емоцията е невероятна и е много голям адреналин”, спомни си Ирена, която си пожела отново да се срещне със Захари Бахаров в студиото на Национална лотария.

Новият сезон на предаването започва през есента. И вие имате шанс да запишете името си в дългия списък с късметлии - регистрирайте сега поне един билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри” и ще участвате в следващите четири последователни жребия за Телевизионните игри „Национална лотария”.