Споделете с нас какво мислите - очакваме ви в страницата на Новините

Два месеца преди изборите Нова телевизия получи информацията, че жителите на село Галиче имат безплатна екстра. Кметът предлага почивка на Златни пясъци на своите бъдещи избиратели. Пътуването се осигурява с личните средства на Ценко Чоков, а за него са се записали около 200 души. Тази сутрин те тръгнаха тази сутрин към курорта „Златни пясъци”. Някои от хората, които се отправиха в петък към морето, твърдят, че кметът не е искал от тях нищо в замяна на безплатната екскурзия и никой не е събирал личните им карти и не е записвал данните им. Разследването на Марина Стоименова предизвика редица коментари във Facebook страницата на Новините на Нова.

 

Дизела финишира и подобри рекорда на Ком – Емине – тази новина също предизвиква вашите реакции. Екстремният бегач постави нов рекорд, след като успя да пребяга цяла България за изключително кратко време. „Де да бяха и политиците ни като него... Добре, че има хора като Дизела, Ивет Лалова, че да се почувстваме горди и зарадваме, че сме българи....”, пише ни Георги Ташев.

 

Самолетът на премиера Бойко Борисов се приземи аварийно на Летище Варна. Правителственият "Фалкон" не успя да кацне в Пловдив, защото трите колесника не са се затворили след излитането на машината. Екипажът е изчакал горивото да изгори и е върнал обратно самолета на варненското летище. Машината се приземи благополучно. Venci Weno коментира новината така: „Хайде да му сменят колесниците на Фалкона! Някой да не саботира? Много зачестиха тези колесници. Когато не се е прибрал колесникът, е по-лесно да се кацне, отколкото, ако не може да се спусне. Просто е трябвало да се поразходят заради горивото. Случаят с Първанов навремето над Канарските острови си беше доста по-сериозен, но нямаше такъв шум. Веднъж стомна за вода, дваж стомна за вода и на третия се счупила”.

 

Жестока катастрофа блокира автомагистрала „Тракия” край Пловдив в последния ден на август. 54-годишен мъж загина на място, а съпругата му оцеля по чудо, след като тир блъсна автомобила им, спрял в аварийната лента. Новината събуди възмущението ви във Facebook страницата на Новините на Нова. Атанас Атанасов пита: „А ти, приятелю, знаеш ли ,че в аварийната лента не се движат тирове????!?!?!?”. Kiril Rocky пише: „Тировете редовно си карат в половината аварийна лента, което си е опасно за всеки спрял, независимо по каква причина”.

 

Новината, че Новините на Нова ще имат ново лице – Марина Цекова, провокира одобрителни реакции в социалната мрежа. Някои от вас подкрепят Марина и нейния професионализъм, а други дори имат още предложения за водещи.

 

Споделете какво мислите по всички актуални теми от седмицата – очакваме коментарите ви във Facebook страницата на Новините на Нова.