Не пропускайте да видите кои са новите късметлиите в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Докато екипът на Национална лотария посещава участниците в нейните игри, които вече харчат лесно спечелените си пари, водещата Рая Пакова и тази седмица не пропусна да ощастливи още 15 късметлии, които са спечелили печалби на обща стойност 440 000 лева.

Най-големият късметлия тази седмица се казва Цветелина Димитрова от град София. Тя получи чек за невероятната сума от 250 000 лева от билета „Бинго Лото". „Реших да си пробвам късмета, тъй като цял ден ме сърбеше ръката. Пожелавам на останалите участници да не се отказват и да имат надежда“, сподели Цветелина.

Следващата късметлийка, която получи чек за своята печлба, се казва Анелия Велкова от град Варна. Тя ще получава по 5 000 лева всеки месец в продължение на една година благодарение на билета „Печалба за цял живот“. „Лото +“ е бил късметлийски за Алекси Чолаков от с. Кундево, който получи чек на стойност 50 000 лева. Радостина Генчева от град Стара Загора получи чек за печалбата си в размер на 10 000 лева от билета „Печалба за цял живот“. Поредният късметлия, който е спечелил 10 000 лева е Свилен Илиев от град Правец. Неговият късмет е дошъл с билета „Лото Зодиак“. Чек за 10 000 лева получи и Петър Димитров от град Пловдив. Късметът му се е усмихнал с билета „Кеш х 20“. Поредния чек за 10 000 лева отиде при Димитър Димитрово град Смядово. Той спечели тази страхотна сума с билета „Monte Carlo Рулетка“. Радослава Стоянова от град Силистра получи чек за печалба в размер на 5 000 лева, спечелена от билет „Лото Зодиак“. Марийка Стефанова от град Враца е спечелила 5 000 лева от играта „Лото Спорт“. Красимир Кавалов от град Първомай беше поредният участник, който получи чек за 5 000 лева от билета „Кеш х 50“. Гергана Ранова от село Говедарци получи чек за 5 000 лева печалба спечелена от билет „Лото +“. Поредният късметлия, който получи чек за своята печалба тази седмица се казва Юзджан Мустафа село Черник. Той спечели 5 000 лева от новия билет „Златните пирамиди“, в който се крият печалби до половин милион лева. Лазаринка Кърпачева ще се прибера в село Лозен с чек за 5 000 лева спечелени от билета „Кеш х10“. Последните късметлии, които получиха чекове за по 5 000 лева са Иван Колев от село Равно поле и Бистра Иванова от гр. Каспичан. Късметлийският за тях билет е бил „Златната 7“.

Не пропускайте да видите кои са новите късметлиите в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.